Професионален развој

Чекор по чекор-континуиран професионален развој на нашето училиште.

"Време е за европски образовни предизвици....."
Светлана стојкова
професор по француски јазик

E Twinning платформата во нашето училиште

 Презентација на e Twinning  платформата во ООУ. “Методи Митевски -Брицо ”  Лозово, во координација на Бирото за развој на образование и советничката Даниела Тачевска како и наставничката по француски јазик во нашето училиште Светлана Стојкова која е воедно и e Twinning амбасадор. 

Прочитај повеќе

e twinning

Запознај се подобро со E twinning со клик на копчето подолу.

Close Menu